Και τρίτη παραίτηση στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Και τρίτη παραίτηση στην ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.

Εν Δήμω > Ειδήσεις10 Σεπτεμβρίου 2015

Μετά τους Στέφανο Πάντο και Χρήστο Κορτζίδη, ο Τάσος Ταστάνης, ανακοίνωσε την παραίτησή του, από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα» κατέρχεται στην εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Αθηνών.

«Λόγω της υποψηφιότητας μου, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας στις Εθνικές Εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, με την παρούσα επιστολή, υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας ''Ελληνικό Α.Ε.''., σημειώνει αρχικά στο κείμενο παραίτησής του.

«Τονίζω με την ευκαιρία αυτή, ότι ήταν για μένα μια ιδιαίτερα τιμητική τοποθέτηση εκ μέρους της Κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. καθώς και της πρώην Αν. Υπουργού Οικονομικών, Ν. Βαλαβάνη», προσθέτει ο Τ. Ταστάνης.

«Σε αυτούς τους τρεις μήνες παρουσίας μου στο Δ.Σ. της εταιρείας, προσπάθησα –όσο ήταν δυνατό- να υπερασπιστώ το δημόσιο χώρο του Ελληνικού από την απαξίωση και την εκποίηση του. Διαβεβαιώνω ότι, το ίδιο προτίθεμαι να πράξω τόσο από το νέο μετερίζι στο οποίο καλούμαι σήμερα, όσο και με τη γενικότερη παρουσία μου στα κινήματα για την υπεράσπιση της δημόσιας περιουσίας και δημόσιας γης. Να αγωνίζομαι δηλαδή για την αξιοποίηση του δημόσιου χώρου του Ελληνικού, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας», καταλήγει ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας που κατείχε τη θέση του μέλους στην εταιρεία. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις