Την «αποκατάσταση της νομιμότητας» ζητεί η Δημοτική Συνεργασία

Την «αποκατάσταση της νομιμότητας» ζητεί η Δημοτική Συνεργασία

Εν Δήμω > Ειδήσεις13 Αυγούστου 2015

Η Δ.Σ.Ε.Α. επαναφέρει το θέμα της προσωρινής (;) εγκατάστασης εταιρείας σε ξενοίκιαστο γραφείο στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου της Λ. Βουλιαγμένης (ιδιοκτησίας δήμου Ελληνικού-Αργ/πολης) ζητώντας την άμεση επαναφορά του μισθωτή στο μίσθιο για το οποίο έχει νόμιμη μισθωτική σύμβαση και την αποκατάσταση της οικονομικής ζημιάς που υπέστη ο δήμος.

Με επιστολή που υπογράφεται από τους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Συνεργασίας σημειώνεται πως «εφόσον δεν εισακούσετε την τελευταία αυτή μας πρόσκληση, σας ενημερώνουμε ότι δεν μας αφήνετε καμία άλλη επιλογή από το να αναφέρουμε τα ανωτέρω πραγματικά περισταστικά στις αρμόδιες αρχές».  

 

Ολόκληρο το κείμενο της επιστολής αναφέρει τα εξής:

«Προς
Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτο Ιωάννη
Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Πέτρο Ξηνταβελώνη
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιάννη Τσαρπαλή


Όπως άριστα γνωρίζετε, σύμφωνα με την 316/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η μεταστέγαση του αρχιτεκτονικού γραφείου του μισθωτή Μ. Χαραμουντάνη από το μίσθιο με στοιχεία Β-3, έως ότου ολοκληρωθούν εργασίες συντήρησης σχετικές με την ασφάλεια του συγκεκριμένου μίσθιου στο εμπορικό κτήριο του Δήμου (Λ. Βουλιαγµένης 602α).
Πέραν των αυθαιρεσιών οι οποίες έχουν λάβει χώρα κατά τη διαδικασία, με δική σας ευθύνη, πλέον δεν υφίσταται ο λόγος μεταστέγασης και είναι αναγκαίο ο μισθωτής Μ. Χαραμουντάνης να επανέλθει στον χώρο για τον οποίο έχει πράγματι μισθωτική σύμβαση.
Σημειωτέον ότι έχετε αθετήσει όλες τις υποσχέσεις σας προς το δημοτικό συμβούλιο για την επαναφορά του μισθωτή στο μίσθιο. Αρχικά διαβεβαιώσατε ότι η μετακίνηση του μισθωτή θα γινότανε τέλος Μαρτίου – αρχές Απριλίου, στη συνέχεια δώσατε παράταση έως τον Μάιο του 2015, διανύουμε όμως τον μήνα Αύγουστο και ο μισθωτής παραμένει παρανόμως  στο Ι-7.
Κατόπιν τούτων σας καλούμε για ύστατη φορά σε άμεση αποκατάσταση της νομιμότητας με την επαναφορά των μισθωτών στους μίσθιους χώρους για τους οποίους έχουν νόμιμη σύμβαση.
Δεδομένης της δυνατότητας αντικειμενικού υπολογισμού του μισθώματος δυνάμει της κείμενης νομοθεσίας σας καλούμε περαιτέρω στην εύρεση νομικής λύσης για τηναποκατάσταση της οικονομικής ζημίας την οποία υπέστη ο Δήμος μας από την αυθαίρετη και παράνομη εγκατάσταση της εμπορικής επιχείρησης “ORNITALIA” σε ακίνητο ιδιοκτησίας του επιφανείας 316 τμ έναντι μηνιαίου μισθώματος 240,97 ευρώ κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας αλλά και παραποίησης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.
Επιθυμία μας είναι η αποκατάσταση της νομιμότητας και η αποκατάσταση της οικονομικής ζημίας που υπέστη ο Δήμος μας.
Εφόσον δεν εισακούσετε την τελευταία αυτή μας πρόσκληση, σας ενημερώνουμε ότι δεν μας αφήνετε καμία άλλη επιλογή από το να αναφέρουμε τα ανωτέρω πραγματικά περισταστικά στις αρμόδιες αρχές».  

Διαβάστε επίσης: 

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται...

Κορτζίδης & Βαζαίος καταγγέλλουν αλλοίωση της απόφασης του ΔΣ

Ευνοϊκή μεταχείριση επιχειρηματία από τη διοίκηση Κωνσταντάτου;

 

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις