Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Εν Δήμω > Ειδήσεις18 Ιουνίου 2015

 Πολλά τα  παράπονα γονιών και κυρίως παιδιών για την πρωτόγνωρη ανοργανωσιά της Καλοκαιρινής Απασχόλησης από τη διοίκηση Κωνσταντάτου. Ο θησαυρός της ιδιωτικής εταιρείας που θα έκανε θαύματα και θα απογείωνε το πρόγραμμα σε άλλα επίπεδα αποδείχτηκε άνθρακες.

Από τη Δευτέρα 15 Ιουνίου η δημοτική αρχή τρέχει και δε φτάνει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα διατεινόταν ότι το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει μόνο 700 παιδιά, ενώ στην πραγματικότητα οι εγγραφές έφθασαν τις 1300. Έτσι, γονείς και παιδιά βρέθηκαν μπροστά σε ανήκουστες μέχρι πρόσφατα καταστάσεις.

Ανέτοιμοι χώροι που άνοιξαν για να φιλοξενήσουν το πρόγραμμα την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αίθουσες χωρίς καθίσματα, υποδοχή χωρίς λίστες με τα ονόματα των παιδιών, παραλαβή και αποχώρηση των παιδιών χωρίς έλεγχο, διαχωρισμό σε τμήματα αγοριών και κοριτσιών, μειωμένες επιλογές απασχόλησης και κυρίως προβλήματα ασφάλειας και επιτήρησης από τους υπεύθυνους είναι μερικά από τα πρώτα δείγματα γραφής αυτού του τόσο σημαντικού προγράμματος υπό τη διοίκηση Κωνσταντάτου.

Όσοι γονείς ΄΄τόλμησαν΄΄ να επισημάνουν τις αδυναμίες και τις τραγικές παραλείψεις στη διοίκηση, ώστε να μη συνεχιστούν, εισέπραξαν υπεροψία και άρνηση χωρίς ίχνος ντροπής ή έστω προσπάθειας να βελτιώσουν τα πράγματα. Ο ίδιος ο κ. Κωνσταντάτος μάλιστα έφθασε στο σημείο να προτείνει σε γονείς να πάρουν τα παιδιά τους και να τα πάνε σε άλλα προγράμματα αφού ούτε λίγο ούτε πολύ τους κάνει χάρη που έχει όλα τα παιδιά δωρεάν!

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις