Μαζεύονται τα ασυμμάζευτα κ. Κωνσταντάτε;

Μαζεύονται τα ασυμμάζευτα κ. Κωνσταντάτε;

Εν Δήμω > Πιπεράτα15 Ιουνίου 2015

Τρέχει και δεν φτάνει η δημοτική αρχή Κωνσταντάτου καθώς σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα της καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης.

 Όλο το προηγούμενο διάστημα ο κ. Κωνσταντάτος επέμενε ότι τα παιδιά του προγράμματος δεν θα ξεπεράσουν τα 700 εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση λάσπης εναντίον του Χρήστου Κορτζίδη ότι δήθεν έπαιρνε παιδιά απ’ όλους τους γειτονικούς δήμους και έτσι υπέγραψε σύμβαση με ιδιώτη για 700-780 μόνο παιδιά.

 Έλα όμως που η πραγματικότητα τον διέψευσε πανηγυρικά! Οι αιτήσεις έφτασαν τις 1300 δημοτών κ κατοίκων, χωρίς καν τα 5χρονα που μέχρι πέρσι συμμετείχαν. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας δεν φτάνουν και τώρα ο δήμαρχος προκειμένου να εξυπηρετήσει το σύνολο των παιδιών σκέφτεται να χρησιμοποιήσει και άλλους εργαζόμενους του δήμου αλλά και εθελοντές, παρόλο που πριν ένα μήνα είχε καταφερθεί εναντίον του εθελοντισμού για την κάλυψη αναγκών σ’ ένα τέτοιο απαιτητικό πρόγραμμα. Άλλωστε εκτός από γυμναστές το πρόγραμμα για να λειτουργήσει χρειάζεται και παραπάνω παιδαγωγούς, εικαστικούς, μουσικούς κλπ.

 Πού άραγε θα βρεθούν για να εξυπηρετηθούν και τα 1300 παιδιά;

 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Πιπεράτα