Το νέο αγαπημένο app για ταξίδια!

Το νέο αγαπημένο app για ταξίδια!

ΑΠΟΨΕΙΣ > Επιστήμη και Τεχνολογία10 Ιουνίου 2015

Αν είστε λάτρεις των ταξιδιών και ταξιδεύετε συχνά, το Travel app θα γίνει πέρα από την αγαπημένη σας εφαρμογή και ο απόλυτος σύμμαχος σε κάθε ταξίδι σας.
Τί ξεχωριστό έχει αυτή η νέα εφαρμογή; Έχει την μοναδική δυνατότητα να ενημερώνει τους χρήστες της για τα δικαιώματά τους όταν ταξιδεύουν και μάλιστα διαθέσιμα σε 25 διαφορετικές γλώσσες!
Είναι δωρεάν, απευθύνεται κυρίως σε Ευρωπαίους καταναλωτές για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό και εγκαινιάζει το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή. Σε κάθε ταξίδι προκύπτουν δύσκολες καταστάσεις που ο καθένας καλείται να φέρει εις πέρας, το Δίκτυο Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή δημιούργησε αυτή την χρήσιμη εφαρμογή ώστε να βοηθήσει τους ταξιδευτές στην αντιμετώπιση τέτοιων δύσκολων περιστατικών.
Συγκεκριμένα η εφαρμογή παρέχει νομικές πληροφορίες ανα περίσταση διαθέσιμες σε 25 διαφορετικές ευρωπαϊκές γλώσσες, πληροφορίες σχετικές με τα δικαιώματά τους για ζητήματα καταναλωτικής φύσεως, όπως π.χ. την αγορά κάποιου ελαττωματικού προϊόντος, την ματαίωση κάποιας πτήσης ή θέματα ενοικίασης μέσου μεταφοράς.
Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να επισκεφθούν κάποιες επιμέρους κατηγορίες ενημέρωσης: λιανική αγορά, ενοικιάσεις οχημάτων, διαμονή σε ξενοδοχείο, ιατρική περίθαλψη, αεροπορικές και σιδηροδρομικές μεταφορές, ταξίδια με λεωφορεία ή πλοία. Παρέχονται επιπλέον και κάποιες χρήσιμες συμβουλές και infos σχετικές με το Internet και την χρήση του κινητού τηλεφώνου στο εξωτερικό.
Άλλα χρήσιμα features που θα βρείτε στην εφαρμογή είναι πληροφορίες όπως χρήσιμα τηλέφωνα εκτάκτου ανάγκης, τηλέφωνα Πρεσβειών κτλ. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Επιστήμη και Τεχνολογία