Η Δ.Σ.Ε.Α. για τους πρόσφυγες και την τοποθέτηση του δημάρχου

Η Δ.Σ.Ε.Α. για τους πρόσφυγες και την τοποθέτηση του δημάρχου

Εν Δήμω > Ειδήσεις11 Μαϊου 2015

Με ανακοίνωσή της, η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης καταλογίζει στο δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, «δημιουργία κλίματος ξενοφοβίας» με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει με τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στη χώρα μας, κατατρεγμένοι από τους πολέμους στις πατρίδες τους.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δ.Σ.Ε.Α.:

 

«Τελικά για κάποιους πολιτικούς δεν υφίστανται όρια, ούτε σε ένα θέμα τόσο ευαίσθητο που αφορά κατατρεγμένους συνανθρώπους μας.

Ο κ. Κωνσταντάτος, ο φερόμενος ως υποκινητής της ομάδας των πέντε δήμων των Νοτίων Προαστίων, συνέχισε την τακτική δημιουργίας κλίματος ξενοφοβίας. Επικαλέστηκε τις απαράδεκτες εκφράσεις ενός αντιδημάρχου του και ζήτησε προκλητικά από την παράταξή μας να φιλοξενήσουμε τους πρόσφυγες πολέμου στα γραφεία μας. 

Η κλισέ ατάκα, πάρτε τους σπίτι σας, που χρησιμοποιούν οι κάθε λογής νεοφιλελεύθεροι και λαϊκιστές πολιτικοί, αναπαράχθηκε από κ. Κωνσταντάτο, ώστε να χαϊδέψει τα αφτιά των ψηφοφόρων. 

Ταυτόχρονα δεν παράλειψε για μια ακόμη φορά να υπερασπιστεί την «αξιοποίηση» του κ. Λάτση  που θα έχει ως αποτέλεσμα την κερδοσκοπία των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, τα ψίχουλα και την υποβάθμιση της ζωής των εργαζομένων.

Η παράταξή μας δεν θα πάρει άδεια από κανέναν μεσολαβητή του κ.Λάτση για να ασκήσει την πολιτική της. Οι απόψεις μας δημοσιεύτηκαν ξεκάθαρα στην κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης των έξι δήμων νοτίων προαστίων.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα λαϊκά συμφέροντα και την ανθρωπιά και όχι για την τσέπη των λίγων σπέρνοντας φανατισμό και φόβο».

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις