Η δίκη της Χ.Α. διεκόπη για τις 12 Μαΐου

Η δίκη της Χ.Α. διεκόπη για τις 12 Μαΐου

Ελλάδα/Κόσμος7 Μαϊου 2015

Την επόμενη Τρίτη θα συνεχιστεί η δίκη καθώς διεκόπη η σημερινή διαδικασία για το θέμα της αίθουσας, η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε πως ανήκει στη δικαιοδοσία της πολιτικής ηγεσίας να βρεθεί νέος χώρος διεξαγωγής.

«Μόλις μας ενημερώσουν ότι βρέθηκε αίθουσα, θα μεταφερθούμε αμέσως», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του δικαστηρίου.

Η ίδια ζήτησε να της δοθεί κατάλογος με τις ημερομηνίες και ώρες των μαθητικών εξετάσεων στα σχολεία της περιοχής προκειμένου να βγει το πρόγραμμα για τις ημέρες διεξαγωγής της δίκης, οι οποίες θα περιλαμβάνουν και τα Σάββατα.

Στην περιοχή έχουν τεθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων, καθώς επίσης κατοίκων και φορέων της περιοχής που αντιδρούν στη διεξαγωγή της στην πόλη τους.

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Γαβρίλη και του δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη όλα τα σχολεία της περιοχής θα παραμείνουν και πάλι κλειστά, καθώς και όλες οι δημοτικές υπηρεσίες.

Ο Δήμος Κορυδαλλού, κάτοικοι και φορείς εκφράζουν την αντίθεσή τους στη διεξαγωγή της δίκης στις φυλακές Κορυδαλλού και παράλληλα καλούν σε συγκέντρωση στο δημαρχείο και πορεία προς τις φυλακές. 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ελλάδα/Κόσμος