«Έφυγε» ο Γιώργος Κοσικίδης

«Έφυγε» ο Γιώργος Κοσικίδης

Εν Δήμω > Ειδήσεις9 Απριλίου 2015

Έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο την Μ. Πέμπτη, ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης  του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιώργος Κοσικίδης. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει το Μ. Σάββατο στις 12:00 στον Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης. 

 

Ο Γιώργος Κοσικίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικούσε στην Αργυρούπολη.

Ηταν παντρεμένος με τη Γεωργία Μαραφή και είχαν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Αποφοίτησε από το 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Αθηνών και σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ασχολήθηκε με την ιδιωτική εκπαίδευση απο το 1974 ιδρύοντας στην Αργυρούπολη το Φροντιστήριο Μ.Ε. με την επωνυμία «ΚΥΚΛΟΣ».

Είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αργυρούπολης (1999-2010) και Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Οικονομικών (2003, 2004, 2006).

Ηταν μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΤΕΔΚΝΑ (2003-2006) και Αντιπρόεδρος Διαδημοτικού Δικτύου Δομών Υγείας (2003-2006).

Εκλεγμένος σύνεδρος στην ΤΕΔΚΝΑ (2003-2010) και ΚΕΔΚΕ (2007-2010).

Συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια Νομικών Προσώπων και Οργανισμών του Δήμου.

Ηταν  μέλος πολλών Αθλητικών & Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου και διετέλεσα μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων ΑΟΝΑ (γραμματέας) και ΑΝΟΑ (πρόεδρος).

 

Δήλωση του δημάρχου Γιάννη Κωνστανταντάτου:

«Η απώλεια για την οικογένεια του είναι τεράστια, ενώ τον Γιώργο θρηνεί σήμερα ολόκληρη η Αργυρούπολη, η πόλη που γεννήθηκε και υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και αγάπη για περισσότερα από 30 χρόνια.

Προσωπικά θρηνώ την απώλεια ενός πολύτιμου συμβούλου και φίλου. Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης , το Δημοτικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι , η «Ενωμένη Πόλη» και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Κάλο ταξίδι συναγωνιστή Γιώργο.

Θα μείνεις σε όλους αξέχαστος.»

Η Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργφυρούπολης, με ανακοίνωσή της, «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του». 

¶λλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις