Πλήθος κόσμου στο Πασχαλινό Bazaar του ΜΚΙΕ

Εν Δήμω > Κοινωνική Αλληλεγγύη31 Μαρτίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πασχαλινό Bazaar που οργάνωσαν την Κυριακή 29 Μαρτίου  οι φίλοι και οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

 

Πλήθος πολιτών, μαζί με τα παιδιά τους, επισκέφτηκαν από νωρίς το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού και αγόρασαν χειροποίητες λαμπάδες, κοσμήματα, καλλυντικά, γλυκά, σπιτικά λικέρ και μαρμελάδες, αλλά και πολλά άλλα είδη, όπως βιβλία, CD, DVD, μικροαντικείμενα κλπ.

 

Παράλληλα οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παράσταση Καραγκιόζη αλλά και πασχαλιάτικη παιδική γιορτή, που συνδύασε ψυχαγωγία και δημιουργία. Υπήρχε κυλικείο για καφέ και αναψυκτικό, με νηστίσιμους μεζέδες, “salad bar” αλλά και ένα εκπληκτικό BBQ, με ποικιλία ψητών στα κάρβουνα, όπου οι επισκέπτες το “τίμησαν” δεόντως.

 

Το ΜΚΙΕ ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους και τους εθελοντές του που οργάνωσαν αυτή την καταπληκτική εκδήλωση. Όπως και πολύ θερμά ευχαριστεί όλους τους πολίτες που βοήθησαν, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους ασθενείς.

 

Τα δύο bazaar που οργανώνουν κάθε χρόνο οι φίλοι και οι εθελοντές  αποτελούν την μοναδική πηγή χρηματοδότησης του ιατρείου και χωρίς αυτή την βοήθεια δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες που παρέχει σε πάνω από 1,500 περιστατικά τον μήνα.

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Κοινωνική Αλληλεγγύη