Με τίνος εντολή ξηλώθηκε η πέργκολα στο Πολιτιστικό Ελληνικού;

Με τίνος εντολή ξηλώθηκε η πέργκολα στο Πολιτιστικό Ελληνικού;

Εν Δήμω > Ειδήσεις30 Μαρτίου 2015

Συνεργεία στα μέσα Μαρτίου ξήλωσαν τα όργανα της παιδικής χαράς και μαζί με αυτά ξήλωσαν και τον εξοπλισμό της πέργκολας στο Πολιτιστικό Κέντρου του Ελληνικού, αφήνοντας μόνο τις κολόνες. Η Δημοτική Συνεργασία επαναφέρει το θέμα καταθέτοντας ερώτηση προς το δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

«Ο κατά τα άλλα λαλίστατος δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος αν και ρωτήθηκε να απαντήσει στο συμβούλιο της 18ης Μαρτίου για ποιο λόγο και με ποίου εντολή έγινε αυτό, δεν απάντησε», σχολιάζει η αντιπολιτευόμενη δημοτική παράταξη.
«Με ερώτηση που καταθέσαμε επανερχόμαστε στο ζήτημα το οποίο η διοίκηση φαίνεται πως θέλει να αποφύγει και περιμένουμε μια σαφή απάντηση», προσθέτει η Δ.Σ.Ε.Α.

Η ερώτηση που κατατέθηκε:

«Προς Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο
Κοινοποίηση: Τεχνική Υπηρεσία

Στη συνεδρίαση του ΔΣ στις 18/3/2015, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, θέσαμε ως παράταξη ερώτημα σχετικά με την αφαίρεση εξοπλισμού (παγκάκια, τραπέζια, σκίαστρα) του υπαίθριου καθιστικού στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού στην πρώην αμερικάνικη βάση, στο οποίο δεν απαντήσατε.
Ζητούμε να μας απαντήσετε εγγράφως, ποιος και με τίνος εντολή αφαίρεσε τον παραπάνω εξοπλισμό και πότε προτίθεστε να τον επαναφέρετε στη θέση του». 

Άλλα άρθρα στην ίδια κατηγορία: Ειδήσεις